Tillbaka i tiden

Otroligt roligt att få komma tillbaka till min gamla (unga) orkester Sjöbo Ungdomsorkester SUO och dessutom få möjligheten att vara solist. Engagemanget runt orkestern är stort och många personer lägger ned mycket tid, ingen nämnd ingen glömd.
Årets upplaga klingade mycket fint med bra intonation och energi. Speciellt blev jag tagen av orkesterns dynamiska och uttrycksfulla spel i musik ur Carmina Burana. Mitt förslag till orkestern och dess eminente dirigent Paul ”Palle” Andersson är att spela in detta arr på den kommande CD:n. Jag vill rikta ett stort tack till Greger Hansson, Helena Phil och Vilma för er osvikliga och generösa gästfrihet. likaså ett stort tack till Jonas Berglund för sitt alltid proffsiga arbete i och runt orkestern. Varmt välkomna med er verksamhet till Södertälje i maj. Let´s cook, smoke and burn!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *