PR-film Kulturskolan i Södertälje.

Under 2016 släpptes några korta PR-filmer som skulle spegla verksamheten på Kulturskolan i Södertälje.
Temat att det inte är tråkigt på Kulturskolan, utan tvärtom ganska lustfyllt skulle i slutet av
filmerna lysa igenom. Jag vet inte om man generellt kan säga att det varit tråkigt eller är roligare på Kulturskolan nu. Efter 30-år i yrket har jag noterat att de kunder och elever som använt argumentet ”tråkigt” för att sluta, är de som lagt ned minst eller inget engagemang i sina studier, över huvudtaget. Är det så, att det bara finns tråkiga och oengagerade pedagoger och inga tråkiga och oengagerade kunder/elever? Undervisning är enligt min mening ett givande och tagande. Allt kan inte vara kul hela tiden och så är det väl inte i övriga livet heller? Öva och det blir mycket roligare, jag lovar!!


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *